Restartare, pornire si oprirea serverului

Introducere

Incercam ca tu sa fi cat mai in control in ceea ce priveste serverele tale, astfel iti punem la dispozitie si optiunile de elementare de restartare, pornire si oprire a acestuia. Intr-o lume tehnica se spune ca un restart rezolva orice problema. šŸ™‚

ATENTIE: Oprirea server-ului nu elimina taxarea acestuia respectiv scaderea creditului din contul tau. Creditul aferent contului tau va fi scazut in continuare pe ora in functie de nivelul de resurse de care server-ul tau dispune.

Restarteaza, porneste sau opreste server-ul

In Panoul deĀ Control SelfcloudĀ gasesti in setarile fiecarui server pe care il ai activ,Ā optiunile de restartare, pornire sau oprire.

optiuni-stare-server

Odata ce ai oprit server-ul toate functiile pentru administrare atat aferente acestuia cat si domeniilor gazduite nu mai pot fi accesate, astfel singura varianta este sa porneste server-ul.

stare-server

Atunci cand opresti server-ul acesta nu mai este accesibil online iar toate domeniile/website-urile gazduite pe acesta nu mai pot fi accesate. Mici intreruperi de accesare pot aparea si in cazul unui restart.

Was this article helpful?

Related Articles

Leave A Comment?