Creare cont (Inregistrare)

Introducere

Selfcloud este furnizor gazduire web cloud ultra-simplificata si accesibila financiar. Se adreseaza celor care au unu sau mai multe website-uri/domenii. Selfcloud inseamna pentru utilizator, propriul server cu resurse dedicate (doar stocare SSD), rapid si scalabil. Totul sub o experienta noua, simpla, intuitiva si transparenta, construita de la zero.

In acest ghid iti vom arata cum sa te inregistrezi cu un cont in Selfcloud.

Singura cerinta este sa ai o adresa de e-mail valida si accesibila.

Inregistrare

Primul pas este sa vizitezi website-ul nostru la adresa www.selfcloud.ro. In partea coltul de sus din dreapta langa  butonul cu autentificare gasesti link-ul “Inregistrare”.

img-website-inregistrare

Imediat ce faci click pe “Inregistrare” o sa ajungi in pagina de inregistrare cu formularul pe care trebuie sa-l completezi adresa ta de e-mail si parola (aceasta trebuie sa contina minim 6 caractere si o cifra).

formular-inregistrare

Dupa completarea datelor si click pe butonul albastru “Inregistrare”, ajungi in aplicatie unde esti intampinat de cei 3 pasi pentru activarea contului tau.

 

 

onboarding-pasul-1

Dupa confirmarea adresei de e-mail, pasul 2 este sa completezi datele tale si cele de facturare.

Adaugare credit

Imediat ce ai finalizat pasul 2 (Completarea datelor de facturare) urmatorul pas este sa activezi un server, dar pentru asta ai nevoie de minim 0,007 Euro in contul tau de utilizator.

Adugarea de credit o poti face prin vizitarea sectiunii “Contul meu” din partea de sus a aplicatiei Selfcloud si subsectiunea “Financiar” sau atunci cand vei incerca sa activezi un server, te va intampina urmatorul mesaj:

adaugare-credit

Adaugarea de credit se realizeaza prin plata cu cardul de credit sau prin SMS. Ambele plati sunt intermediate de MobilPAY (https://www.mobilpay.ro/) .

Nu adaugam T.V.A la facturare (nu se plateste T.V.A. momentan). In cazul in care alegi sa platesti cu SMS percepem un comision de tranzactie de 2 Euro.

Pentru plata cu cardul poti adauga de la 5 euro pana la 100 Euro dintr-o singura tranzactie. La plata prin SMS suma maxima este 5 Euro.

Factura fiscala

Imediat ce tranzactia se confirma, in contul tau vei gasi la rubrica “Financiar”, istoricul de credit si respectiv facturile fiscale in format PDF pentru fiecare adaugare de credit.

Activeaza primul tau server

Acum ca ai credit in cont poti sa activezi primul tau server si sa gazduiesti website-urile tale.

Ghid despre activare server -> https://www.selfcloud.ro/ghid/despre/activare-server/

 

Was this article helpful?

Related Articles

Leave A Comment?