Actualizare: Mai multe resurse la aceleasi preturi

De cand am pornit pe acest drum, noi la Selfcloud lucram permanent sa-ti oferim o alternativa viabila si completa la gazduirea web traditionala (shared hosting). In acelasi timp gazduirea Selfcloud este si o alternativa la serverele VPS (Virtual Private Server) in care te “pierzi” in comenzi de SSH sau licente software.

Astfel am decis sa-ti oferim mai multe resurse dedicate pentru website-urile tale ca acestea sa “zbarnaie” pe internet.

Toate pachetele primesc automat un upgrade de resurse iar preturile raman neschimbate. Nu este nici o oferta, este o modificare permanenta.

Poti sa verifici in aplicatia Selfcloud (https://app.selfcloud.ro/autentificare) daca server-ul tau a primit actualizare conform datelor de mai jos.

Nivelul S are acum 1GB memorie RAM in loc de 512MB.

Nivelul M are acum 2GB memorie RAM in loc de 1GB.

Nivelul L are acum 4GB memorie RAM in loc de 2GB.

Nivelul XL are acum 6GB memorie RAM in loc de 4GB si 4 nuclee procesor in loc de doua.

 

Nu ne oprim aici, lucram deja la o functionalitate de a porni si opri serviciile preinstalate pe server (Apache, NGINX, MySQL, EXIM, DOVECOT… etc.) pentru a administra mai bine resursele pe care server-ul tau le consuma.

Oricand poti modifica nivelul de resurse alocate serverelor tale si daca nici asa nu iti sunt suficiente, poti sa distribui website-urile tale pe servere diferite. Activezi in aproximativ 50 de secunde un server nou pe care poti sa-ti gazduiesti website-urile.

Totodata vrem sa va multumim pentru feedback si va asiguram ca orice fel de mesaj pe care ni-l transmiteti este citit, analizat si transmis persoanelor potrivite din cadrul companiei. Va asteptam cu solicitari la https://selfcloud.uservoice.com.